Våra tjänster
&
hur vi gör nytta

Värdet finns i kundens tid och hur städ kombinerat med service underlättar och höjer kvalitén i arbetsliv och privatliv. Ett hem är kanske i behov av strykning och tvättning, medan ett kontor eller en arbetsplats lägger mer fokus på själva städningen. 

 

Med regelbunden städning ser vi till att ditt hem håller sig rent & fräscht över tid. De flesta som anlitar oss vill ha hjälp med kontinuerlig städning. 

Fr. 570 kr

 

När flytten går från en bostad är städningen en viktig del av överlåtelsen från säljare till köpare. Det ställs höga krav på en flyttstädning och det är ingenting man alltid har tid och klarar av att ordna med på egen hand.

Fr. 2 195 kr

 

Vår storstädning innehåller allt som ingår i veckostädningen, men vi fokuserar ytterligare på de detaljer som är lite svårare att komma åt och behöver mer tid. Vi brukar rekommenderar att den görs ungefär en gång per halvår. ( 300 kr/tim )

Fr. 1 500 kr

 

Vi arbetar hårt för att möta de höga krav som mäklare, stylist, fotograf och potentiella köpare ställer inför och under en lägenhetsförsäljning.

Fr. 1 750 kr

 

Rena fönster förändrar ett helt hem. Anlita våra utbildade fönsterputsare och njut av känslan av fritt ljusinsläpp och ostörd utsikt.

Fr. 800 kr

 

Genom noggrann kontorsstädning genererar vi effektiva och attraktiva arbetsplatser oavsett kontorets storlek.

Pris vid förfrågan

 

En professionell byggstädning som gör ditt hem rent och fritt från damm efter renovering. Byggstädning inkluderar även fönsterputs och material.

( 300 kr/tim )

Fr. 1500 kr 

 

Regelbunden städning av trapphuset i BRF eller på ert kontor skapar en välkomnande och välhållen miljö, samt minskar slitage. 

Pris vid förfrågan

 

Våra trädgårdstjänster kan hjälper dig ta hand om din trädgård, även när du är på semester eller om du behöver avlastning med den årliga höst- och vårstädningen. 

 

 

Fr. 300 kr/tim

Till alla våra kunder, tack!

Vår flexibilitet hjälper oss möta våra kunders ständigt förändrande behov. 

Det hjälper oss också att anpassa våra tjänster till de hållbarhets och certifieringskrav som ständigt utvecklas och förändras.

 

auktoriserat-serviceforetag
aa-kreditvardighet
Tryggt Företag[1][1]

 

Effektivitet genom personlig städ, lokalvård & professionell service. Vi utför våra tjänster i Storstockholm.

Integritetspolicy
Copyright © 2023 Nytta AB